Våra företag som lyser på Artys stjärnhimmel
 • 1Line

  1Line är ett IT-konsultbolag med brett verksamhetskunnande. Vi hjälper företag och organisationer att hitta nya affärsmöjligheter och förbättra lönsamheten, genom att se till att IT-systemet stödjer affärs-processerna. 1Line tar totalansvar för IT-driften hos små och medelstora företag, alltid med säkerhet och tillgänglighet i första rummet.

 • Archus

  Archus med inriktningarna Arkitektur, Development och Partner driver samhällsutvecklingen, är med när framtiden skapas, delar uppdragsgivarnas drömmar och lever med dem.

 • Aros Bygg och Förvaltning


  Aros Bygg & Förvaltning bygger inte bara hus, dom förvaltar fastigheterna, renoverar och utvecklar gamla miljöer och är specialister på stam-och badrumsrenovering.

 • Aros Hyresmaskiner


  Aros Hyresmaskiner AB startades 1990 för att förse den lokala marknaden med byggmaskiner till rätt pris och med mottot ’’vi har en lösning på allt! ’’.

 • Aros Mediateknik


  Aros Mediateknik arbetar med att skapa kundlösningar med audiovisuella produkter; ljud, ljus & bild.

 • Aros Måleri


  Aros Måleri har lång erfarenhet i branschen och utför alla typer av måleriarbeten/tapetsering samt hjälper gärna till med tips och råd.

  Deras kunder finns inom alla områden, inget jobb är för litet eller stort.

 • Arvid Svensson


  AB Arvid Svensson är ett svenskt familjeföretag med lång tradition av entreprenörskap och affärsutveckling.

  Med rötterna i Mälardalen och Bergslagen har Arvid Svensson intressen i bolag på flera platser i världen

  inom branscherna fastighet, verkstadsindustri, tjänster, handel, media och mode.

 • Assemblin


  Assemblin (tidigare Imtech ) är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro.

 • Bostads Mimer AB

  Det kommunala bostadsbolaget i Västerås. Företaget satsar stort på trygghet, trivsel, god service och personlig kontakt. Jobbar efter devisen: "En bra dag börjar hemma".

 • ByggPartner

  1Line är ett IT-konsultbolag med brett verksamhetskunnande. Vi hjälper företag och organisationer att hitta nya affärsmöjligheter och förbättra lönsamheten, genom att se till att IT-systemet stödjer affärs-processerna. 1Line tar totalansvar för IT-driften hos små och medelstora företag, alltid med säkerhet och tillgänglighet i första rummet.

 • Care of Haus


  En reklam- och PR-byrå med 38 medarbetare som jobbar med kunder och uppdrag över hela världen, även på hemmaplan i Västerås och Stockholm.

 • Castellum

  Castellum förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i Uppsala, Västerås och Örebro. Vi hyr ut lediga lokaler. Men i kvadratmeterpriset ingår något mer: en personlig kontakt med koll på kvarteren och ett genuint intresse för din verksamhet.

   

 • Caverion Sverige

  YIT Sverige AB blev Caverion Sverige AB den 1 juli 2013.

  Caverion skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management.

 • Crowe Horwath

   

  Crowe Horwath är ett av Sveriges ledande medelstora revision-, redovisnings och konsultnätverk.

  Dom är specialiserade inom revision, skatter, rådgivning, riskhantering och redovisning, som främst arbetar med ägarledda mindre och medelstora företag. Crowe Horwath i Västerås startade sin verksamhet 1993 och har tidigare drivits under namnet Hanneryd & Colling Revision AB.

   

 • Delecta Financial Events

  Delecta arbetar sedan 20 år med att finansiera mindre bolag på väg till börsnotering. Har finanssajter med dagliga nyhetsbrev som bevakar småbolag.

 • EA-Gruppen


  EA Gruppen erbjuder produkter och tjänster med hög teknisk kvalitet och servicegrad inom pump, värme, tvätt och kyl.

  EA Gruppen ska vara en kompetent och prisvärd partner för våra kunder i Mälardalen och Bergslagen samtidigt som vi fokuserar på att minimera kundens stilleståndstid.

 • Ekströms Konst- och
Inramningsaffär


  Ekströms konst har ett ovanligt brett urval av konst, som bl a oljemålning, akvarell, grafik och skulptur.

  Företaget startade 1889 som glasmästeri och har över 50 års erfarenhet av konsthandel och

  inramningsarbeten. Ekströms konst är en riktig konstaffär som hjälper dig att hitta det som passar dig,

  och kan på sikt vara med och bygga upp din personliga konstsamling. Vi erbjuder alltid hemlån och

  1 års bytesrätt (gäller ej separatutställningar).

 • Elite Stadshotellet Västerås


  Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja.

 • Elman-Butiken


  Öppnade vår första butik 1956 och i dag har idag butiker i Köping, Västerås samt ytterligare sex butiker i Stockholmsområdet. Vilket gör dom till Sveriges största vitvaruhandlare. Elman har precis gått med i Sveriges största vitvarukedja – Elon.

 • Et Cetera Eva Trangärd
Arkitektkontor


  ET Cetera är ett arkitektkontor med lång erfarenhet av arkitektur och inredningsarkitektur. I nära samarbete med kunderna, brukarna och projektmedarbetarna arbetar vi med allt från skisser i tidiga skeden till de små detaljerna i slutfasen. Våra beställare finns i både privat och offentlig sektor. Vi tycker om utmaningar och spänner gärna bågen i såväl stora som små projekt!

 • EY


  EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

 • Hyr-lift

   


  Hyr-lift underlättar för sina kunder att på ett tryggt och lättvindigt sätt kunna arbeta på höga höjder.

  Detta genom att erbjuda ett brett sortiment av liftar, ställningar och lyfthjälpmedel, snabbt leverera

  och att ge bra service för att förhindra onödiga och kostsamma driftstopp under hyrtiden.

  Hyr-lift täcker upp hela mälardalen och har kontor i Örebro, Västerås, Eskilstuna och Hallsberg.

 • First Hotel Plaza


  First Hotel Plaza är beläget i Sveriges näst högsta byggnad “Skrapan” i hjärtat av Västerås. 203 rum och 10 konferenslokaler, med maxkapacitet för 500 deltagare, gör First Hotel Plaza till det största hotellet i stan. Köksmästare Tomas Rehman på hotellets à la carte-restaurang,  Karlsson på Taket, blev 2010 utsedd till Västerås bästa kock. På våningsplan 24, direkt ovanpå restaurangen, har hotellet en av Sveriges högst belägna cocktail/pianobarer,  Skybar.

 • Frank

  I en av Västerås mest kända byggnader hittar ni nu en läcker bar med inspiration tagen från klassiska vattenhål runt om i världen. The Circus är Frank Bistros senaste projekt.

 • Folkets Bar & Restaurang


  Folkets är en klassisk cocktailbar med egen touch och en modern restaurang med kulinariska smakmenyer. Folklig lyx som huserar i före detta Folkets Hus från 1960-talet.

 • Harry Berglund
Förvaltnings


  Äger och förvaltar bostadsfastigheter främst i Västerås och Stockholmsregionen. Genom aktivt deltagande skapar dom trygghet och god boendemiljö vilket ger en trivsam boendeatmosfär samt efterfrågan på deras lägenheter. I dotterbolaget Byggnads AB Harry Berglund tillförs bolaget kommersiella fastigheter vilket leder till utveckling och bredare verksamhet på sikt.

 • ICA Fastigheter

  ICA Fastigheters uppgift är att möta ICA-koncernens behov av rätt lokaler på rätt platser i Sverige och Norge. Det sker genom att äga, hyra och utveckla marknadsplatser.

 • Optimera Västerås2

  Sedan starten i Västerås på 70-talet har Interoc Akustik arbetat med undertak, beklädnadspaneler, systemväggar, glasfronter, inredningsakustik och studios. I dag är Interoc Akustik ledande inom området undertak på den Svenska marknaden.

 • Inspiseum

  Historieberättare Anders Hallgrens just startade företag som ska jobba med och utveckla inspirerande och upplevelsebaserat museum  i Västerås, där företagshistoria möter nutid.

 • Kadesjös

  Sedan starten 1945 är Kadesjös ett heltäckande konsultföretag inom bygg- och VVS-projektering som skaffat sig en marknadsledande roll i Mälardalen.

 • Kinnarps Interior
Mälardalen


  Oavsett om du arbetar på ett enmanskontor eller på ett storföretag – inom kontor, skola eller omsorg – erbjuder Kinnarps inredning som tar hänsyn till människokroppens varierande förutsättningar, skiftande företagskulturer och affärsinriktningar. Ergonomiska möbler som skapar arbetsglädje helt enkelt.

 • Klövern


  Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang möter kundens behov av lokaler och tjänster i svenska tillväxtregioner. Klövern har ca 130 medarbetare fördelat på huvudkontor och tio affärsenheter i olika städer.

 • Kungsleden


    Kungsledens fokus är att äga, förvalta och förädla industri-/lager-, lager-, kontors- och handelsfastigheter i Storstockholm, Mälardalen, sydvästra Sverige samt i tillväxtorter i Norrland. Hyresgästerna är både småföretagare och storbolag. Industrivaror, transport och detaljhandel är exempel på branscher där Kungsleden är verksamt.

 • Länsförsäkringar Bergslagen


  Länsförsäkringar Bergslagen erbjuder privatpersoner, företag, skogs- och lantbruk ett fullsortiment av sak- och livförsäkringar. För privatpersoner, skogs- och lantbrukare erbjuds även banktjänster.

 • Landstinget Västmanland


  Ansvarar för hälso- och sjukvård och tandvård
  i Västmanland och ger stöd till näringsliv, kollektivtrafik, kultur- och miljöfrågor.

 • Mark Södergren & Flink

  Är en byggentreprenör med stark lokal förankring. Genom att stödja kulturlivet vill Nordikon vara med att bygga ett starkare och attraktivare Västerås.

   

   

 • MBF


  MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är ett företag vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med deras fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning. Idag är ca 300 bostadsrättsföreningar anslutna till MBF.

 • Mellansvensk
Industrisanering

  MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är ett företag vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med deras fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning. Idag är ca 300 bostadsrättsföreningar anslutna till MBF.

 • Murverket
 • Måleriproduktion


  MPA Måleriproduktion Coating AB säljer industrilackering och rostskydd
  för alla typer av industriella produkter samt större fordon. Våra kunder, från små lokala företag till världsledande industrikoncerner, värdesätter våra certifierade

  arbetssätt som borgar för kvalitet, god arbetsmiljö och ekologisk hållbarhet. Vårt mål är att bidra till en utveckling som säkerställer kommande

  generationers livskvalité.

 • Mälarenergi


  Mälarenergi känner stor samhörighet med det samhälle vi verkar i och med de människor som är våra kunder. För oss är det viktigt att människorna i vårt samhälle mår bra och får en chans att utvecklas. Därför är Mälarenergi med och sponsrar en rad olika företeelser som täcker in samhälle, kultur och idrott.

 • Mälardalens Försäljning & Rör


  Mälardalens Försäljning & Rör utför VVS-installationer.

 • Möller Bil Västerås


  F.d. Arver Personbilar har bytt namn till Möller Bil och ingår numer i norska MöllerGruppen som är ett famljeägt företag och en ledande aktör i bilbranschen. Möller Bil fortsätter att vara din lokala bilhandlare samtidigt som de får ökade resurser för att ge dig service och bra erbjudanden. Möller Bil är auktoriserade återförsäljare av Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Volkswagen Transportbilar.

 • ﷯Nordikon
HUVUDSPONSOR!


  Är en byggentreprenör med stark lokal förankring. Genom att stödja kulturlivet vill Nordikon vara med att bygga ett starkare och attraktivare Västerås.

   

  Läs mer om Nordikon ››

 • Norén & Lindholm

   Norén och Lindholm är erfarna rekryterare, alla med akademisk bakgrund, som kan industri, förstår ingenjörer och har rekryterat många chefer.

 • Näringsliv Västerås


    Västerås stads näringslivsbolag. Näringslivsenhet arbetar för att nya företag etableras på orten och för att stödja redan verksamma företag i Västerås med information, råd och kontakter för stadens fortsatta utveckling och expansion.

 • Optimera Västerås

  Optimera är en av Sveriges ledande kjedjor inom bygghandels. Deras ambition är att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners för att därmed öka både Optimeras egna och kundens lönsamhet.

 • PEAB

  Peab grundades 1959 av bröderna Erik och Mats Paulsson, och är numera ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag. Peab är börsnoterat på NASDAQ OMX Stockholm, finns representerat på över 100 orter i Sverige, samt bedriver verksamhet även i Norge och Finland. Omsättningen är cirka 38 miljarder kronor och antalet anställda cirka 14 000.

 • PwC

  PwC ska utveckla, sälja och genomföra revision, redovisning och kvalificerad rådgivning inom finansiella och angränsande områden så att internationella och svenska företag, samt dess ägare, organisationer och offentlig sektor kan uppnå värdetillväxt och trygghet.

 • Quicknet

  En Internet och tjänsteleverantör med en mycket enkel och tydlig affärsidé, "service". Quicknet startade 1995 och har genom åren hjälpt tusentals små och medelstora företag med en service som andas allt annat än krångliga avtalsvillkor och bristande service.

 • Ramböll

  På Ramböll arbetar 10 000 samhällsbyggare med ingenjörsteknik, design och management consulting. Vi skapar hållbara lösningar för våra kunder och samhället i stort.

   

 • Remshagen Mediaproduktion

  Ett litet produktionsbolag med stora resurser. Sedan 1996 har vi producerat video och stillbilder för företag, organisationer och TV. Med ett brett nätverk av specialister inom olika områden kan vi erbjuda våra kunder allt från idé till färdig produktion.

 • Riksbyggen

  Ända sedan Riksbyggens startades 1940 har samhällsutvecklarperspektivet funnits med. Det innebär att vi har ett brett perspektiv på verksamheten där vi inte enbart producerar bostäder och förvaltningstjänster. Vi verkar även för att vår verksamhet ska bidra till hållbara och väl fungerande boende- och samhällsmiljöer där människor kan förverkliga sina drömmar om ett bra boende och ett gott liv.

 • Riksbyggen Servicecenter
 • Salong AQVA


  Salong AQVA kan erbjuda dig det mesta inom hår, hud, make-up och nagelteknologi.

 • SEB


  SEB har ett komplett utbud av banktjänster; allt från vardagsekonomi, sparande, lån, och försäkring till tjänster som rör stora, små och medelstora företag. SEB´s har en unik afförsmix med med fokus på företagssidan och har ett långsiktig relation med Norden, Baltikum och Tyskland.

 • Seniorproffsen

  SeniorProffsen är ett lokalt konsult- och serviceföretag med personer som är 55+. SeniorProffsen står för arbetsglädje, erfarenhet, kompetens och pålitlighet.

 • Skärås Svets & Mek


  Skärås erbjuder bland annat byggsmide, legotillverkning, räcken och konstsmide. Men också industriservice och traversinstallationer.

   

   

 • SNAP


  SNAP hjälper företag, organisationer och kulturaktörer att skapa en stark identitet och personliga möten för framgång. Med kreativa idéer, grafisk form, produktion för tryckt, digital och rumslig kommunikation gör vi dina budskap enkla att se och förstå.

 • Sjölanders Mekaniska


  Sjölanders Mekaniska en kvalificerad leverantör av högkvalitativa kundlösningar inom svetsning, bearbetning och montage.

   

 • ﷯Taksäkerhetsmontörerna
HUVUDSPONSOR!    Är en fullserviceleverantör av byggnadsställningstjänster med lång erfarenhet och välutbildad personal i ställningsbranschen. Taksäkerhetsmontörerna åtar sig allt från mindre projekt som villor till mer avancerade byggnadsställningar.

   

  Läs mer om Taksäkerhetsmontörerna ››

 • TB Screen

  TB Screen producerar allt från dekaler och skyltar till jättelika utomhusvepor.

   

   

 • Västerås Science Park

  Västerås Science Park är en utvecklande miljö och mötesplats för företag i tillväxt där människor, idéer, kunskap och kreativitet kan mötas och utvecklas.

 • Öbergs Färghandel Västerås


  Öbergs vill inte bara sälja färg och tapeter, utan också hemtrivsel - det vill säga det resultat du vill uppnå när du gör om i ditt hem. Resultatet är alltid ett samspel mellan smak, omdöme, erfarenhet och kunnande.

Vill du också bli stödföretag?
Ring Madelene på 021-30 50 50 eller skicka ett mail till madelene@kulturstiftelsenarty.se

Kulturstiftelsen ARTY är för företag som är nyfikna.
Som vågar tänka nytt. Som vill ha stolt personal och en stark identitet.
Och som vill hitta nya samarbeten för att nå framgång.

KULTURSTIFTERLSEN ARTY
C/O EXPECTRUM, KOPPARBERGSVÄGEN 10
021-30 50 50 | info@kulturstiftelsenarty.se