Våra företag som lyser på Artys stjärnhimmel
 • 1Line

  1Line är ett IT-konsultbolag med brett verksamhets-kunnande. Vi hjälper företag och organisationer att hitta nya affärsmöjligheter och förbättra lönsamheten, genom att se till att IT-systemet stödjer affärs-processerna. 1Line tar totalansvar för IT-driften hos små och medelstora företag, alltid med säkerhet och tillgänglighet i första rummet.

 • Archus

  Archus med inriktningarna Arkitektur, Development och Partner driver samhällsutvecklingen, är med när framtiden skapas, delar uppdragsgivarnas drömmar och lever med dem.

 • Aros Hyresmaskiner


  Aros Hyresmaskiner AB startades 1990 för att förse den lokala marknaden med byggmaskiner till rätt pris och med mottot ’’vi har en lösning på allt! ’’.

 • Aros Mediateknik


  Aros Mediateknik arbetar med att skapa kundlösningar med audiovisuella produkter; ljud, ljus & bild.

 • Aros Måleri


  Aros Måleri har lång erfarenhet i branschen och utför alla typer av måleriarbeten/tapetsering samt hjälper gärna till med tips och råd.

  Deras kunder finns inom alla områden, inget jobb är för litet eller stort.

 • Arvid Svensson


  AB Arvid Svensson är ett svenskt familjeföretag med lång tradition av entreprenörskap och affärsutveckling.

  Med rötterna i Mälardalen och Bergslagen har Arvid Svensson intressen i bolag på flera platser i världen

  inom branscherna fastighet, verkstadsindustri, tjänster, handel, media och mode.

 • Assemblin


  Assemblin (tidigare Imtech ) är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro.

 • Bostads AB Mimer

  Det kommunala bostadsbolaget i Västerås. Företaget satsar stort på trygghet, trivsel, god service och personlig kontakt. Jobbar efter devisen: "En bra dag börjar hemma".

 • Castellum

  Castellum förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter i Uppsala, Västerås och Örebro. Vi hyr ut lediga lokaler. Men i kvadratmeterpriset ingår något mer: en personlig kontakt med koll på kvarteren och ett genuint intresse för din verksamhet.

   

 • Crowe Horwath

   

  Crowe Horwath är ett av Sveriges ledande medelstora revision-, redovisnings och konsultnätverk. Dom är specialiserade inom revision, skatter, rådgivning, riskhantering och redovisning, som främst arbetar med ägarledda mindre och medelstora företag. Crowe Horwath i Västerås startade sin verksamhet 1993 och har tidigare drivits under namnet Hanneryd & Colling Revision AB.

   

 • Ekströms Konst- och
Inramningsaffär


  Ekströms konst har ett ovanligt brett urval av konst,

  som bl a oljemålning, akvarell, grafik och skulptur.

  Företaget startade 1889 som glasmästeri och har över

  50 års erfarenhet av konsthandel och inramnings-arbeten. Ekströms konst är en riktig konstaffär som hjälper dig att hitta det som passar dig,  och kan på sikt vara med och bygga upp din personliga konstsamling.

  Vi erbjuder alltid hemlån och 1 års bytesrätt (gäller ej separatutställningar).

 • Elite Stadshotellet Västerås


  Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja.

 • Elman-Butiken


  Öppnade vår första butik 1956 och i dag har idag butiker i Köping, Västerås samt ytterligare sex butiker i Stockholmsområdet. Vilket gör dom till Sveriges största vitvaruhandlare. Elman har precis gått med i Sveriges största vitvarukedja – Elon.

 • EY


  EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

 • First Hotel Plaza


  First Hotel Plaza är beläget i Sveriges näst högsta byggnad “Skrapan” i hjärtat av Västerås. 203 rum och 10 konferenslokaler, med maxkapacitet för 500 deltagare, gör First Hotel Plaza till det största hotellet i stan. Köksmästare Tomas Rehman på hotellets à la carte-restaurang,  Karlsson på Taket, blev 2010 utsedd till Västerås bästa kock. På våningsplan 24, direkt ovanpå restaurangen, har hotellet en av Sveriges högst belägna cocktail/pianobarer,  Skybar.

 • Frangkle


  En kommunikationsbyrå som spetsat sig på hållbar kommunikation.

 • Frank

  I en av Västerås mest kända byggnader hittar ni nu en läcker bar med inspiration tagen från klassiska vattenhål runt om i världen. The Circus är Frank Bistros senaste projekt.

 • Harry Berglund
Förvaltnings


  Äger och förvaltar bostadsfastigheter främst i Västerås och Stockholmsregionen. Genom aktivt deltagande skapar dom trygghet och god boendemiljö vilket ger en trivsam boendeatmosfär samt efterfrågan på deras lägenheter. I dotterbolaget Byggnads AB Harry Berglund tillförs bolaget kommersiella fastigheter vilket leder till utveckling och bredare verksamhet på sikt.

 • HMK Yrkeskläder


  HMK arbetar med skydds- och arbetskläder, skydds- och arbetsskor, profilkläder och promotionmaterial. Med kunskap om gällande lagar och förordningar och med ambitionen att ta fram den produkt du söker med hjälp av någon av deras styvt 100 leverantörer.

 • Hyr-lift

   


  Hyr-lift underlättar för sina kunder att på ett tryggt och lättvindigt sätt kunna arbeta på höga höjder.

  Detta genom att erbjuda ett brett sortiment av liftar, ställningar och lyfthjälpmedel, snabbt leverera

  och att ge bra service för att förhindra onödiga och kostsamma driftstopp under hyrtiden.

  Hyr-lift täcker upp hela mälardalen och har kontor i Örebro, Västerås, Eskilstuna och Hallsberg.

 • Hemfosa Fastigheter


  Hemfosa är den näst största privata fastighetsägaren av samhällsfastigheter i Sverige och det enda börsnoterade fastighetsbolaget med den inriktningen. Med en unik position på marknader både i Sverige, Norge och Finland.

 • Interoc Akustik

  Sedan starten i Västerås på 70-talet har Interoc Akustik arbetat med undertak, beklädnadspaneler, systemväggar, glasfronter, inredningsakustik och studios. I dag är Interoc Akustik ledande inom området undertak på den Svenska marknaden.

 • Kadesjös

  Sedan starten 1945 är Kadesjös ett heltäckande konsultföretag inom bygg- och VVS-projektering som skaffat sig en marknadsledande roll i Mälardalen.

 • Kinnarps Interior
Mälardalen


  Oavsett om du arbetar på ett enmanskontor eller på ett storföretag – inom kontor, skola eller omsorg – erbjuder Kinnarps inredning som tar hänsyn till människo-

  kroppens varierande förutsättningar, skiftande företagskulturer och affärsinriktningar. Ergonomiska möbler som skapar arbetsglädje helt enkelt.

 • Klövern


  Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang möter kundens behov av lokaler och tjänster i svenska tillväxtregioner. Klövern har ca 130 medarbetare fördelat på huvudkontor och tio affärsenheter i olika städer.

 • Kopparlundens Bageri


  Ett bageri som bakar från grunden, med rena råvaror, som ofta är ekologiska. Det mesta görs för hand och bröden gräddas på stenhällen i ugnen, där de får sin knapriga skorpa.

 • Kungsleden


   Kungsledens fokus är att äga, förvalta och förädla industri-/lager-, lager-, kontors- och handelsfastigheter i Storstockholm, Mälardalen, sydvästra Sverige samt i tillväxtorter i Norrland. Hyresgästerna är både småföretagare och storbolag. Industrivaror, transport och detaljhandel är exempel på branscher där Kungsleden är verksamt.

 • Länsförsäkringar Bergslagen


  Länsförsäkringar Bergslagen erbjuder privatpersoner, företag, skogs- och lantbruk ett fullsortiment av sak- och livförsäkringar. För privatpersoner, skogs- och lantbrukare erbjuds även banktjänster.

 • Mark Södergren & Flink

  Är en byggentreprenör med stark lokal förankring. Genom att stödja kulturlivet vill Nordikon vara med att bygga ett starkare och attraktivare Västerås.

   

   

 • MBF


  MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är ett företag vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med deras fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning. Idag är ca 300 bostadsrättsföreningar anslutna till MBF.

 • Mellansvensk
Industrisanering

  MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är ett företag vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med deras fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning. Idag är ca 300 bostadsrättsföreningar anslutna till MBF.

 • Modellverkstaden

  Vi konstruerar och bygger i trä av ren lycka. Låt oss bygga fantastiska saker tillsammans! Vi är med dig från första skiss, ger dig tredimensionella ritningar, diskuterar bästa materialval, tillverkar allt i vår egen verkstad, monterar på plats.

 • Murverket

  Murverket P-O Törngren AB är verksam inom Byggentreprenör. Företaget finns i Västerås.

 • Måleriproduktion


  MPA Måleriproduktion Coating AB säljer industrilackering och rostskydd
  för alla typer av industriella produkter samt större fordon. Våra kunder, från små lokala företag till världsledande industrikoncerner, värdesätter våra certifierade

  arbetssätt som borgar för kvalitet, god arbetsmiljö och ekologisk hållbarhet. Vårt mål är att bidra till en utveckling som säkerställer kommande

  generationers livskvalité.

 • Mälarenergi


  Mälarenergi känner stor samhörighet med det samhälle vi verkar i och med de människor som är våra kunder. För oss är det viktigt att människorna i vårt samhälle mår bra och får en chans att utvecklas. Därför är Mälarenergi med och sponsrar en rad olika företeelser som täcker in samhälle, kultur och idrott.

 • Mälardalens Försäljning & Rör


  Mälardalens Försäljning & Rör utför VVS-installationer.

 • Mälarsmide

  Mälarsmide är ett stålbyggnadsföretag som tillverkar och monterar produkter för industri och byggföretag och som kan CE-märka stålprodukter. Till privat-personer och bostadsrättsföreningar erbjuder vi konstsmide i form av balkonger, räcken, grindar.

 • Möller Bil Västerås


  F.d. Arver Personbilar har bytt namn till Möller Bil och ingår numer i norska MöllerGruppen som är ett famljeägt företag och en ledande aktör i bilbranschen. Möller Bil fortsätter att vara din lokala bilhandlare samtidigt som de får ökade resurser för att ge dig service och bra erbjudanden. Möller Bil är auktoriserade återförsäljare av Volkswagen, Skoda,  Audi, Seat och Volkswagen Transportbilar.

 • ﷯Nordikon
HUVUDSPONSOR!


  Är en byggentreprenör med stark lokal förankring. Genom att stödja kulturlivet vill Nordikon vara med att bygga ett starkare och attraktivare Västerås.

   

  Läs mer om Nordikon ››

 • Optimera Västerås

  Optimera är en av Sveriges ledande kjedjor inom bygghandels. Deras ambition är att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och samarbetspartners för att därmed öka både Optimeras egna och kundens lönsamhet.

 • PWC

  PwC ska utveckla, sälja och genomföra revision, redovisning och kvalificerad rådgivning inom finansiella och angränsande områden så att internationella och svenska företag, samt dess ägare, organisationer och offentlig sektor kan uppnå värdetillväxt och trygghet.

 • Quicknet

  En Internet och tjänsteleverantör med en mycket enkel och tydlig affärsidé, "service". Quicknet startade 1995 och har genom åren hjälpt tusentals små och medelstora företag med en service som andas allt annat än krångliga avtalsvillkor och bristande service.

 • Ramböll

  På Ramböll arbetar 10 000 samhällsbyggare med ingenjörsteknik, design och management consulting. Vi skapar hållbara lösningar för våra kunder och samhället i stort.

 • Riksbyggen

  Ända sedan Riksbyggens startades 1940 har samhälls-utvecklarperspektivet funnits med. Det innebär att vi har ett brett perspektiv på verksamheten där vi inte enbart producerar bostäder och förvaltningstjänster.

  Vi verkar även för att vår verksamhet ska bidra till hållbara och väl fungerande boende- och samhällsmiljöer där människor kan förverkliga sina drömmar om ett bra boende och ett gott liv.

 • Riksbyggen Servicecenter
 • Room Apartment Hotel


  Room Apartment Hotel är ett hotellkoncept för långtidsboende, ett komplement till traditionellt hotellboende. Gästerna är oftast personer som arbetar eller har projekt en längre tid på annan ort än hemma.

 • SEB


  SEB har ett komplett utbud av banktjänster; allt från vardagsekonomi, sparande, lån, och försäkring till tjänster som rör stora, små och medelstora företag. SEB´s har en unik afförsmix med med fokus på företagssidan och har ett långsiktig relation med Norden, Baltikum och Tyskland.

 • Seniorproffsen

  SeniorProffsen är ett lokalt konsult- och serviceföretag med personer som är 55+. SeniorProffsen står för arbetsglädje, erfarenhet, kompetens och pålitlighet.

 • Sjölanders Mekaniska


  Sjölanders Mekaniska en kvalificerad leverantör av högkvalitativa kundlösningar inom svetsning, bearbetning och montage.

   

 • Skärås Svets & Mek


  Skärås erbjuder bland annat byggsmide, legotillverkning, räcken och konstsmide. Men också industriservice och traversinstallationer.

 • TB Printsolutions

  Familjeföretaget TB Printsolutions  är ett av Sveriges största och mest moderna tryckerier med 50 anställda och 100 mkr i årlig omsättning. Produkterna syns i butiker,  på busshållplatser och mässor.

   

 • Tre G


  Tre G har sina rötter i PC-byggandet. Under åren har en omfasning skett till att i högre grad vara en helhets-leverantör av produkter och tjänster till företrädesvis små och medelstora företag inom IT,  redovisning samt  GDPR.

 • Vardagruppen


  Restaurang Vardag

  Brasserie Stadsparken

  Folkets Bar & Restaurang

  Vardagsrum

  Restaurang Drama

 • Västerås Science Park

  Västerås Science Park är en utvecklande miljö och mötesplats för företag i tillväxt där människor, idéer, kunskap och kreativitet kan mötas och utvecklas.

 • Xerman


  Xerman hjälper företag att synas i alla sammanhang, med allt från små formskurna etiketter till skyltar och banderoller i storformat. De dataskär, digitalprintar och screentrycker.

 • Öbergs Färghandel Västerås


  Öbergs vill inte bara sälja färg och tapeter, utan också hemtrivsel - det vill säga det resultat du vill uppnå när du gör om i ditt hem. Resultatet är alltid ett samspel mellan smak, omdöme, erfarenhet och kunnande.

Vill du också bli stödföretag?
Ring Madelene på 021-30 50 50 eller skicka ett mail till madelene@kulturstiftelsenarty.se

Kulturstiftelsen ARTY är för företag som är nyfikna.
Som vågar tänka nytt. Som vill ha stolt personal och en stark identitet.
Och som vill hitta nya samarbeten för att nå framgång.

KULTURSTIFTERLSEN ARTY
VÄSTRA UTANBYGATAN 9, 722 16 VÄSTERÅS
021-30 50 50 | info@kulturstiftelsenarty.se