Artyföretagen

Våra medlemsföretag

Många företag stöder stiftelsen och flera har varit med ända från starten 2008. De utgör stommen i vår verksamhet och är avgörande för att möjliggöra inspirerande möten och utveckla givande samarbeten mellan kultur och näringsliv.

Nätverkandet är hjärtat i vår verksamhet och är i särklass den viktigaste delen för att stärka kulturens roll. Här samlas företagare, kulturaktörer, politiker och tjänstemän. Nyfikna idébärare som delar upplevelser, utbyter erfarenheter, förenar kunskaper och delar visioner. Alla enade om att kultur utvecklar människor, företag och vårt samhälle.

Acecom AB
Acecom är ett IT-företag i centrala Västerås som består av ett sammansvetsat teknikgäng på nio personer. Vi är det lilla lokala bolaget som alltid hittar flexibla lösningar. Genom att lyssna på våra kunders behov och se till att leverera vad de önskar har vi växt till det starka företag vi är idag. En komplett IT-Partner!
Archus
Archus grundades 1986 med drivkraften att vara stor nog att ta uppdrag som förändrar samhällen. Ett arv vi förädlar varje dag. Idag består Archus av fyra separata verksamheter som verkar enskilt, men tillsammans formar en stark helhet; Arkitektur, Development, Partner och Transaktion. Archus har kunder över hela landet och kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Borlänge.
Aros Mediateknik
Med över 30 års branscherfarenhet inom audiovisuella produkter förenklar vi vardagen för företag genom att leverera helhetslösningar för ljud, ljus och bild som är skräddarsydda efter kundens behov.
Arvid Svensson AB
AB Arvid Svensson är ett svenskt familjeföretag med en lång tradition av entreprenörskap och affärsutveckling. Med rötterna i Mälardalen och Bergslagen har våra innehav idag verksamhet på flera platser i världen.
Assemblin
Assemblin vill vara Nordens bästa installationsbolag. Utgångspunkten är att vi ska vara ansvarsfulla och värdeskapande i förhållande till alla våra viktigaste intressenter, men också i förhållande till samhället i stort.
Beijers bygg
Beijer Byggmaterial är din stabila partner och totalleverantör för hela ditt bygge – från material, förnödenheter och maskiner till logistik, transport, rådgivning och tjänster. Oavsett hur stort byggprojektet är – eller var det ligger – finns vi alltid nära dig med kompetens, hög servicenivå och stor lokalkännedom. Vi stöttar våra kunders miljötänk och vårt huvudmål är att underlätta för dem i deras hållbarhetsarbete.
Bostads AB Mimer
Mimer är Västerås största hyresvärd med ett brett utbud av hyreslägenheter där alla Västeråsare kan känna sig hemma. Vi erbjuder trygga, trivsamma bostäder och bostadsområden, ett bekymmersfritt boende med hög kvalitet utan ekonomisk risk. Det ger tid och utrymme för annat i livet. En bra dag börjar hemma, brukar vi säga.
Castellum
Castellum är nordens mest hållbara fastighetsbolag och hållbarhetsarbetet är fullt integrerat i verksamheten och präglar såväl ägande, förvaltning, utveckling av fastighetsportföljen som våra kundrelationer, medarbetare och finansiering. Castellum tror på idén om ansvarsfullt företagande. Att skapa ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara lösningar.
Elman-Butiken
Vi öppnade vår första butik i Köping 1956 och under årens lopp har vi hunnit göra tusentals affärer med nöjda företagskunder i Stockholm och Mälardalen. De stora fördelarna med att göra affärer med oss är att vi finns lokalt, nära dig och att vi med vårt medlemsskap i Elon har Nordens största vitvarulager i ryggen.
EY
Vårt syfte är Building a better working world. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre - för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.
Frangkle
Frangkle jobbar med varumärkes- och kommunikationsstrategier och väljer uppdrag där företag, produkt och tjänster är en del av en hållbar utveckling.
Harry Berglund Förvaltnings AB
Harry Berglund Förvaltnings AB är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter och kommersiella lokaler med kärlek, omtanke och kvalitet. Bolaget grundades 1963 av Harry Berglund och ägs idag av LF Invest.
HMK Yrkeskläder
HMK i Västerås AB bildades 1996. Vi arbetar med skydds- och arbetskläder, skydds- och arbetsskor, profilkläder och promotionmaterial.
Kinnarps Interior Mälardalen
Kinnarps är den ledande svenska kontorsleverantören, specialiserad på kontorsmöbler och arbetsplatsinredningar för det samtida, kreativa kontoret Vi skapar rum för hållbara val med inredningslösningar som är gjorda för att hålla.
Klövern AB
Fastighetsbolaget med närhet och engagemang. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle.
Kopparlundens Bageri
Mjöl, vatten och salt - och tid, mer behövs inte för att baka gott bröd. Vi bakar från grunden, med rena råvaror, som ofta är ekologiska. Hos oss görs det mesta för hand.
Kungsleden
Långsiktig förvaltning, utveckling och förädling av kommersiella fastigheter. Vår hållbarhetsstrategi visar vägen mot vår vision om att skapa attraktiva och hållbara platser där människor inspireras med ett extra fokus på hälsa och välbefinnande, klimatpositivitet och att vara en god kraft i samhället. Strategin utgår från tre fokusområden: People, Planet och Culture.
Let me be Frank AB
I varje stad behöver det finnas ett skönt vattenhål. I Västerås hittar du det hos oss. Kom hit och låt dig överraskas. Frank bestämmer, du betalar och ler.
Mälardalens Försäljning o Rör AB
Mälardalens Rör är ett äkta familjeföretag – en rörmokare som kan hjälpa dig med laga rör, byta rör och rördragning.
Mälarsmide
Vi är ett stålbyggnadsföretag som tillverkar och monterar produkter för industri, byggföretag och fastighetsägare. Vi är också certifierade för konstruktion och dimensionering av bärande stålkonstruktioner. Mälarsmide ingår som delägt dotterbolag i MARK-koncernen där Mark Södergren & Flink AB är moderbolag.
Måleriproduktion
MPA Måleriproduktion Coating AB säljer industrimålning, lackering och rostskydd för all typ av industriella produkter samt större fordon. Våra kunder är allt från det mindre lokala företaget till de stora globala världsledande industrikoncernerna
Mark Södergren & Flink
Vi erbjuder alla möjliga tjänster som hör till en fastighet. Med kunskap, kvalitet och känsla tar vi oss an allt inom fastighetsförvaltning, markarbeten, armering, betong, snickeri, projektering, fastighetsskötsel och förvaltning. I det lokala finns initiativet och kraften för ideella insatser, både när det gäller idrott, kultur och samhällsinsatser. Vi tror att just blandningen av detta skapar ett bättre samhälle för oss alla.
MBF
MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är ett företag vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med fastighetsförvaltning. Med MBF som partner får ni en trygg fastighetsförvaltning för framtiden.
Modellverkstaden
I över hundra år har vår hantverksskicklighet förts vidare mellan medarbetarna. Här är alla stolta över det vi kan och känslan för det vi gör. Vårt snickeri har den teknik som krävs för att klara allt från små detaljer till riktigt stora delar.
Möller Bil
Inom Møller Mobility Group arbetar vi med samhällsengagemang som en del av vår verksamhet. Vårt värdeord OMTÄNKSAM ger en tydlig vägledning för hur vi ska bry oss om och ta vara på medarbetare, medmänniskor, kunder och miljö. För oss betyder omtänksamhet att vi ska vara omhändertagande, inkluderande, generösa, tillgängliga, flexibla och fördomsfria.
Murverket P-O Törngren AB
Murarverksamhet med all sorts fasadarbeten, grundläggningar, kakelsättningar, marmorläggningar och byggnadskonstruktion, service och reparationer av mur- och putsarbeten.
Norströms AB
Projekt- och produktionsledning inom bygg och fastighet samt en specialnisch inom konstproduktion.
Öbergs
Sedan starten 1896 går en klar röd tråd genom Öbergs historia; stoltheten i ett gott, tidlöst hantverk med ett extra öga för form och färg.
Renta AB
Maskinuthyrarna som tror att frihet skapar engagemang. Vi finns för dig som bygger och skapar nytt, renoverar och förbättrar. Men också för dig som vill jobba med stor frihet, som bryr sig om det lokala närområdet och som ser styrkan i att förena sig nationellt. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det
Riksbyggen Servicecenter
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Room Apartment Hotel
Room Apartment Hotel är ett hotellkoncept för långtidsboende, ett komplement till traditionellt hotell­boende.
Ryds Glas
Som Sveriges största glasmästeri har vi ett ansvar; ett ansvar för världen och människorna runt omkring oss. Samtidigt har vi alla ett gemensamt ansvar för den värld vi lämnar efter oss till kommande generationer.
SBB
Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) skapar hållbara miljöer där människor vill leva, arbeta och vistas i lång tid framöver. SBB:s arbete lokalt bidrar till social, miljömässig och ekonomisk hållbar utveckling av samhället i stort genom att vara den största nordiska aktören för social infrastruktur.
SEB
Världen har gemensamma utmaningar och SEB vill vara en del av lösningen. Därför lägger SEB stort fokus på bland annat miljö, jämställdhet och mänsklig utveckling.
Taksäkerhetsmontörerna i Mälardalen AB
Taksäkerhetsmontörerna AB, monterar och hyr ut Combisafe, Väderskydd och Byggnadsställningar.
TB Printsolutions
TB Printsolutions är ett av Sveriges största och mest moderna tryckerier. Våra produkter finns när du handlar, besöker en mässa eller väntar på en buss vid en hållplats. Som familjeägt tryckeri så är hållbarhet och framtid viktiga ledord för oss.
Tre G
Tre G har sina rötter i PC-byggandet. Idag en helhetsleverantör av produkter och tjänster till små och medelstora företag med en stadigt växande andel av större företag och offentlig förvaltning.
VKN Revision och Rådgivning AB
På VKN jobbar vi nära våra kunder och tycker att det är inspirerande att hjälpa bolag och verksamheter med revision, ekonomisk rådgivning, bokslut och skatt.
Xerman
Xerman Reklam Grafisk produktion. Alla former av reklam, dekor och skyltning för en stark profil. Vi hjälper er att synas i alla sammanhang.

Vill du bli en del av vårt nätverk?

Vill du vara ett av Artyföretagen och bli en del av vårt nätverk? Hör av dig till oss!

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av den här webbplatsen.